Ons Circuit

 

Het MVB circuit in het Lage Bergsche Bos tussen Rotterdam en Bergschenhoek is een permanent 1:10 elektro off-road circuit. Het is gelegen op een mooie locatie middenin het bos op een deel van het terrein van de dagcamping. Het is (helaas) een van de weinige Nederlandse off-road circuits.

alt

Ons circuit is gebouwd voor races. Deze vinden dan ook regelmatig plaats. Ongeveer 8 keer per jaar organiseren wij races in clubverband. Eens per jaar is er ook een wedstrijd van het Belgish- Nederlands kampioenschap te bewonderen, de laatste paar jaren in het laatste weekend van juni.

Het circuit is ook voorzien van een afwateringssysteem die ervoor zorgt dat het circuit ook bij bizarre weersomstandigheden redelijk snel droog is te krijgen.
Ook is er een nieuwe toplaag aangebracht waardoor het mulle zand plaats heeft gemaakt voor verse klei.
Eind 2012 is de crawler baan ook operationeel geworden.
De gehele lijst met veranderingen aan het circuit is erg lang. Om alle veranderingen te komen bekijken is iedereen zeer welkom om eens een dagje mee te rijden.
Mocht dat bevallen is een lidmaatschap zo geregeld.
Hiervoor kunt u o.a. gebruik maken van het formulier wat via deze website is te downloaden. Een ingevuld formulier kan dan op de club worden ingeleverd.

  

 

Het weer

Weather data OK.
Rotterdam Airport
6 °C

Facebook

Twitter

  • 2wd buggy, met lange antennes! (27Mhz ipv 2.4Ghz)
  • Kijk vooral eens naar de leuke reacties op deze foto