Skip to content →

Wat is de beste radiografische auto?

Top 5 radiografisch bestuurbare auto’s

Momenteel zijn er een aantal topauto’s voor de RC-liefhebber. Bij het kopen van een auto zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Controleer om te beginnen de grootte en het gewicht van de auto. Als je hem voornamelijk voor racen wilt gebruiken, zorg er dan voor dat hij een motor heeft die groot genoeg is om je urenlang te vermaken. Als u een krap budget heeft, kunt u overwegen een kleinere, lichtere versie van een grotere auto te kopen.

RC car

ALTAIR 1:10 RC Truck

Als je op zoek bent naar een radiografisch bestuurbare auto voor je kind, dan is de Altair 1:10 RC Truck misschien de oplossing. Het is een 4×4 monstertruck met een krachtige motor, en je kunt er zelfs ruig mee spelen! Deze truck kan vallen en springen met een snelheid van 20 mph aan. Het biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is krachtig genoeg om backflips uit te voeren.

De Altair 1:10 RC Truck heeft onafhankelijke vierwielophanging, rubberen terreinbanden en een duurzame, waterdichte carrosserie. Hij kan 30 minuten draaien zonder te stoppen en heeft zes metalen veren. Het kan door modderplassen, over rotsen en zelfs op bestrating gaan. Het is ontworpen om alles aan te kunnen wat je erop gooit.Als u op zoek bent naar een radiografisch bestuurbare vrachtwagen die zo ongeveer alles kan, dan heeft u deze gevonden!

Als je RC-auto’s wilt uitproberen, maar niet veel geld te besteden hebt, kan de Altair 1:10 RC Truck een goede keuze zijn. Het is gemakkelijk te bedienen en wordt geleverd met oplaadbare batterijen. De 2,4GHz-frequentie zorgt ervoor dat er geen radiostoring is.U kunt uw op afstand bedienbare vrachtwagen urenlang besturen, en u zult er ook niet veel last van hebben.

JEYPOD Stuntauto met afstandsbediening

De JEYPOD Afstandsbediening Stunted Car is een van de meest duurzame op afstand bestuurbare auto’s die vandaag beschikbaar zijn. De motor is krachtig genoeg om snelheden van 12 mijl per uur te bereiken en is ontworpen om op verschillende terreinen te rijden. Met zijn 2,4 GHz draadloze ontvanger is het gemakkelijk om het voertuig te besturen vanaf een afstand van ongeveer 80 meter. Dankzij de volledig functionele en gevoelige bedieningselementen kunt u de auto door verschillende terreinen rijden, zowel verhard als onverhard.

De RC-auto heeft twee krachtige motoren en vierwielaandrijving, waardoor hij over verschillende terreinen kan manoeuvreren. De banden met bult textuur helpen bij wrijving. Het wordt ook geleverd met twee lithium-ion batterijen en een USB-oplaadkabel. Deze op afstand bestuurbare stuntauto is het meest geschikt voor kinderen van acht jaar en ouder, hoewel ouders toezicht moeten houden op jonge kinderen. Deze stunt auto kan leuk speelgoed zijn voor kinderen van alle leeftijden.

WLTOYS A959

Als u een radiografisch bestuurbare auto overweegt, maar niet weet hoe u de juiste moet kiezen, bent u wellicht geïnteresseerd in de WLTOYS A959 radiografisch bestuurbare auto. Deze off-road racetruck op schaal 1/18 is gebouwd met grote wielen en spijkerbanden. Dankzij de 2,4 GHz-radio kunt u de auto gemakkelijk besturen, zelfs op ruw terrein. Het voertuig wordt geleverd met een oplader en extra batterijen worden meegeleverd.

De WLTOYS A959 radiografisch bestuurbare auto is een fantastische investering voor ieders verzameling. Zijn groene omhulsel geeft hem een ​​stoere uitstraling en de auto heeft een hoogwaardige, duurzame constructie. De verbeterde 540-geborstelde motor van de A959-B kan snelheden bereiken van 70 km/u. Het beschikt ook over een 7.4V 1500mAh lithium batterij en een oplaadbare batterij.

Traxxas Rustler

Als je je wheelie-vaardigheden wilt testen, is de Rustler 4X4 VXL jouw ticket! Met een vicieuze vierwielaandrijving, meer plezier en duurzaamheid, en een gestroomlijnde cliploze carrosserie, is deze monstertruck klaar om te rocken! De extreme Velineon borstelloze paardenkracht levert een brullende prestatie! Dit is een robuuste kleine vrachtwagen die elke koers zal rocken. En natuurlijk krijg je gegarandeerd serieuze wheelies!

De Traxxas Rustler heeft behoorlijke ophanging instellingen, een goede gewichtsverdeling en een goede stabiliteit in de bochten. Hoewel het af en toe een bocht ingaat, is het stabiel genoeg om de voorbanden naar de lucht te wijzen. Als u een nieuwkomer bent op het gebied van radiografisch bestuurbare auto’s, kunt u overwegen te investeren in een duurder model, zoals de Traxxas Rustler VXL, die in staat is tot meer geavanceerde aanpassingen.

Published in Uncategorized

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *