Skip to content →

Wat is de snelste RC Car?

Wat is de snelste RC-auto?

Snelle RC-auto’s zijn een zeldzaam ras. De modellen van Tower Hobbies kunnen snelheden van dubbelcijferige mijlen per uur halen. De snelste van de partij kan snelheden bereiken van 50, 60 en zelfs 70 mph. Schaalmodellen zijn echter niet bepaald nauwkeurig en zelfs 60 mph zal verschijnen als 170 schaalmijlen per uur.Hetzelfde kan gezegd worden voor veel Ready-to-Run (RTR) voertuigen, hoewel de laatste langzamer kan zijn.

RC cars

Traxxas X-Maxx 4X4 Gegevens

De X-Maxx is een agressieve monstertruck die is gebouwd met Maxx(tm)-DNA, de snelste acceleratie en het meeste vermogen. Het beste aanbod voor wie zijn geluk wil beproeven! spielen online kostenlos ohne anmeldung speel en win! Het is uitgerust met een enorme Big Block borstelloze motor die tonnen kracht en 8s LiPo-spieren levert. Je zult het geweldig vinden om ermee te racen op de modder, het vuil en de rotsen, en hij zal dat alles en nog veel meer doen, allemaal in naam van plezier!

Zijn lichaam zo groot als een mummie in combinatie met extreme 8S-kracht maken deze monstertruck tot een beest! Hij is uitgerust met twee 4S 6700mAh batterijen en een EZ-Peak Live ID snellader om je batterij zo lang mogelijk opgeladen te houden. De X-Maxx 4WD Monster Truck heeft verbeterde onderdelen, waaronder nieuwe diff-versnellingen, een stuurwiel en een motorkoelventilator.

Het heeft een ingebouwde koelventilator en machinaal bewerkte koellichamen om de motor koel te houden. Andere functies zijn onder meer realtime telemetrie, LED-statuslampjes en geïntegreerde beveiligingscircuits. De Traxxas X-Maxx 4X4 Gegevens wordt ook geleverd met een instelbaar stuur- en gaspercentage. En met zijn nieuwe technologie kun je de gasgevoeligheid aanpassen met een enkele knop!

Of je nu in de modder racet of gewoon in het bos rijdt, de Traxxas X-Maxx 8S is de koning van de RC-trucks! Het heeft hoogwaardige elektronica en accessoires en wordt voorgemonteerd geleverd. De elektrische borstelloze motor is een enorm pluspunt in deze radiografisch bestuurbare vrachtwagen! Je zal het leuk vinden! En het is nog goedkoper dan de concurrentie! Dus als u op zoek bent naar een elektrisch, thermisch of zelfs mechanisch radiografisch bestuurbaar voertuig, dan is dit het voertuig voor u!

Hosim monstertruck

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige, duurzame en duurzame RC-auto voor uw kind, dan is Hosim het merk voor u. De productlijn van het bedrijf omvat kant-en-klare modelauto’s, accu’s voor op afstand bestuurbare en app-bestuurde voertuigen en off-road hobby-rc-trucks. Klanten kunnen feedback geven over de kenmerken en functionaliteit van het product, en ze kunnen klantrecensies lezen voordat ze een aankoop doen.

De volledig proportionele monstertruck met afstandsbediening is uitgerust met een 2,4 GHz-radiosysteem, wat betekent dat hij meer dan 80 meter storingsvrij kan werken. De auto is gebouwd voor superieure handling en heeft een stalen chassisas voor duurzaamheid. Kinderen van verschillende leeftijden kunnen de full-speed modus gebruiken om de beste ervaring te krijgen met op afstand bestuurd rijden. Het 2,4 GHz-radiosysteem is perfect voor plezier op afstand onder alle omstandigheden.

Published in Uncategorized

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *