Skip to content →

Wat is een goede RC auto om te beginnen?

Wat is een goede RC-auto om mee te beginnen?

Als u overweegt om in RC-auto’s te stappen, vraagt ​​u zich waarschijnlijk af wat u eerst moet doen. Er zijn zoveel verschillende soorten van deze voertuigen, maar er zijn drie hoofdvragen die u uzelf moet stellen bij het kiezen van uw eerste. Wilt u om te beginnen een nitro- of elektrisch RC-voertuig? Ga je met je RC-auto op of off-road race? Hoe zit het met een kant-en-klaar RC-voertuig?

RC car

Losi Micro-T Stadion Truck

Als u op zoek bent naar een instapmodel RC-auto, dan is de Losi Micro-T Stadium Truck een uitstekende keuze. Deze voordelige truck op schaal 1:36 zit boordevol functies. Het heeft een differentieel uitgeruste transmissie, automatische piek lader en 27 MHz AM-radio system. Losi beheerst de minimarkt en hun Micro-T Stadium Truck is daar het perfecte voorbeeld van.

De Losi Micro-T Stadium Truck is bedoeld om beginners aan te trekken voor RC-racen.De in de fabriek geassembleerde RTR-kit is voorzien van een voorgelakte blauwe carrosserie, micromotor en vooruit/achteruit ESC. Het bevat ook een 4.8V NiMh-batterij en oplader. Het is gebaseerd op een gegoten composiet kuip chassis met een differentieel van het tandwiel type, dog bone-aandrijfassen en kogellagers.

Maisto Speed ​​Legend

De Maisto Speed ​​Legend is een geweldige RC-auto om mee te beginnen. Dit model is gemakkelijk te besturen en ideaal voor beginners. Het vereist zes AA-batterijen en het onderstel springt open wanneer het wordt gedraaid. Het wordt geleverd met plastic rietjes, die fungeren als antenne stabilisator. Deze zijn vooral handig als u de auto in één richting wilt laten rijden, omdat ze de antennes in de weg kunnen zitten. De auto heeft ook drie stations op de bedieningselementen, één voor elk van de drie verschillende typen Maisto-auto’s.

Er zijn veel geweldige RC-auto’s op de markt, maar de Speed ​​Legend is een geweldig instapmodel. Het heeft een enorme bumper en stoel, en het heeft een lage versnelling om het te helpen klimmen. Ondanks zijn prijs kan deze RC-auto snelheden tot 40 mph halen. Afhankelijk van het merk kan dit model ook in verpakkingen van drie worden gekocht. Het prijskaartje van dit model is ongeveer $ 40 op Amazon.

Traxxas VXL

Als je een beginner bent, is de Traxxas VXL een ideale keuze. Dit model heeft een krachtige 21T Titan 550-motor en is gebouwd voor 6 tot 7-cell NiMH- of LiPo-batterijen. Het heeft ook vijf aandrijf profielen en de electronica is waterdicht. Hoewel je misschien moeite hebt om met de eerste paar modellen te navigeren, kan de VXL worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening.

De VXL is een populaire RC-auto die perfect is voor beginners. Het heeft een verlengde wielbasis om balans en stabiliteit te bieden. De topsnelheid is 65 mph, en het heeft ultra-shock vering. Het TQi 2,4 GHz-radiosysteem is gebruiksvriendelijk en wordt geleverd met onderhoudstools. Dit model heeft ook kantelbeveiliging en ondersteunt LiPo- en NiMH-batterijen.

Traxxas’ T-Maxx RC-monster truck

Als je een beginner bent en wilt beginnen met racen met rc monstertrucks, is de T-Maxx 3.3 een goede keuze. Deze auto heeft grotere banden voor dieper off-road rijden, en een digitale servo met hoog koppel levert 50% meer koppel dan een standaard servo met hoog koppel. Het beschikt ook over telemetrie sensoren en een automatische transmissie met twee snelheden om ervoor te zorgen dat het alle hobbels en sprongen aankan.

De Traxxas T-Maxx 2.5 is een populair eenpersoons model. Het heeft alle kenmerken van een auto voor volwassenen, maar het heeft een robuuster ontwerp dan sommige van zijn concurrenten. Hij is ook gemaakt om tegen een stootje te kunnen, wat hem tot een geweldige auto voor beginners maakt. Hij heeft een energieabsorberende achterbumper en een duurzame carrosserie.

Traxxas’ VXL

De VXL is een van de best verkochte RC-auto’s ter wereld, en niet zonder reden. De VXL is gebouwd op een stevig, hoogwaardig chassis en wordt aangedreven door een krachtige 21T Titan 550 borstelloze motor. Het beschikt over waterdichte elektronica en zes tot zeven-cell NiMH- of LiPo-batterijen. In tegenstelling tot veel RC-auto’s op instapniveau, is de VXL snel genoeg om 70 mph te rennen in de trainer modus.

Het is een goedkoop model met krachtige functies. Het wordt geleverd met een 2,4 GHz-radiosysteem en is waterdicht, zodat u er zelfs bij slecht weer mee kunt rijden. Dankzij de waterdichte elektronica kan hij zelfs in regen of sneeuw worden bestuurd en kan hij veel straffen aan. Een waterdichte stuurservo biedt twee keer zoveel kracht als een gewone servo en kan zowel op de weg als op het terrein worden gebruikt.

Published in Uncategorized

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *